Werkzaamheden KONA Belastingadviseurs

KONA Belastingadviseurs begeleidt en adviseert op fiscaal en administratief terrein. Tot de werkzaamheden behoren onder meer:

 

  • Administratie

Wij verzorgen de administratie van uw onderneming en in het verlengde daarvan natuurlijk ook de aangiften omzetbelasting. Dit met gebruikmaking van de stand der techniek (scan & herken) en natuurlijk binnen uw eigen wensen. Als u zelf wilt inboeken en ons de administratie wil laten nalopen voordat de aangifte omzetbelasting wordt gedaan kan dat natuurlijk ook. Wij werken veel met de online boekhoudservice van www.asperion.nl of www.exactonline.nl

 

  • Jaarrekeningen

Wij stellen de jaarrekening en deponeringsstukken van uw onderneming op vanuit de door u of ons gevoerde administratie. Ook kunnen wij u assisteren bij het opstellen van begrotingen en andere managementinformatie.

 

  • Aangiften

Denk daarbij aan het verzorgen van aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting, maar ook erf- en schenkbelasting, dividendbelasting e.d.

 

  • Advisering en overige werkzaamheden

Het fiscale terrein is breed. Bij belangrijke zaken als de keuze van de juiste ondernemingsvorm, bedrijfsopvolging, bedrijfsovername, reorganisaties en successieplanning spelen fiscale aspecten een belangrijke rol. Soms gaan werkzaamheden verder dan het fiscale. Denk aan het afwikkelen van een nalatenschap, beheerwerkzaamheden of financiële planning.

Onze werkzaamheden:
Direct contact: