Samenwerking KONA Belastingadviseurs

Het fiscale en administratieve werkterrein is veelomvattend, wat soms ook betekent dat niet alle deskundigheid of routine in huis is. Daarvoor werkt Kona samen met diverse mensen waarvan ik weet dat ze goed zijn in wat ze doen.

Alleerst mijn collega’s van Jobse & de Jong waarmee ik in Amstelveen samenwerk. Judith van Wees boekt voor diverse klanten administraties in en bereid jaarcijfers voor. Raymond van Schaik is RA en met hem doe ik soms due dillegence trajecten en soms ook andere werkzaamheden. Remco Jansen is collega RB en samen sparren we regelmatig over klantcases.

Miriam Kusters werkt in Almere via haar administratiekantoor Midek en boekt net als Judith soms administraties in en bereid jaarcijfers voor. Soms schakelt zij mij ook in om mee te denken bij relaties van haar.

EB Portaal doet al jaren de salarisadministratie van klanten.

René Kortstra en Frank van der Waal hebben samen een pensioenadvies- en hypotheekadvieskantoor waar ik al jaren prettig mee samenwerk. In de tijd dat sommige verzekeringsadviseurs provisie soms belangrijker vonden dan een goed advies was het een verademing om samen te werken met deze heren. En ook nu provisie niet meer mag is dat het nog steeds.

Indien nodig worden ook andere specialisten ingeschakeld. Denk hierbij aan advocaten, notarissen, pensioenspecialisten maar ook aan fiscale specialisten met specifieke deskundigheid.

Onze werkzaamheden:
Direct contact: