Over KONA Belastingadviseurs

Even voorstellen… Mijn naam is René Glasz en ik ben eigenaar en oprichter van Kona.

Mijn werkzame leven ben ik in 1991 gestart bij Mazars (toen Paardekooper & Hoffman). Daarna heb ik gewerkt bij achtereenvolgens Grant Thornton (toen Arenthals Chaudron) en  Cox & Partners (nu MTH). In het jaar 2001 heb ik mij zelfstandig gevestigd onder de naam Kona Belastingadviseurs.

Ik woon samen met Karijn en onze dochter Maartje op onze woonark in Almere, waar ik ook deels vanuit werk. Naast dat we op het water wonen ben in mijn vrije tijd ook graag op het water te vinden. Tegenwoordig om te zeilen, daarvoor om te windsurfen. Al sinds mijn jonge jaren heb ik wat met water en ook beroepsmatig heeft dat tot activiteiten geleid. Naast mijn praktijk heb ik t/m 2009 een evenementenbureau gerund dat evenementen organiseerde met sporten als windsurfen, wakeboarden, kiteboarden, etc. Een typisch voorbeeld van een uit de hand gelopen hobby die werk werd. Op dit moment ben ik alleen nog hobbymatig actief in de sport. Wel heb ik veel klanten met een connectie uit deze periode.

Ik heb de Federatie Belasting Academie afgerond en mag ik mij Register Belastingadviseur (RB) noemen. Deze titel is gekoppeld aan de Register Belastingadviseurs organisatie (www.rb.nl), een organisatie met een eigen tuchtrecht en een permanente educatie verplichting om de kwaliteit van de werkzaamheden van haar leden te waarborgen.

Kona werkt vanuit 2 locaties; Almere en Amstelveen. In Amstelveen deel ik een kantoor met mijn collega’s van Jobse & de Jong met wie ik voor een aantal klanten ook samenwerk. Dit zijn allen oud collega’s vanuit de periode bij Cox & Partners.

Onze werkzaamheden:
Direct contact: