Banner
Banner

Over

Even voorstellen …. Mijn naam is René Glasz en ik ben eigenaar en oprichter van Kona. Mijn werkzame leven ben ik in 1991 gestart bij Mazars (toen Paardekooper & Hoffman). Daarna heb ik gewerkt bij achtereenvolgens Grant Thornton (toen Arenthals Chaudron) en Horlings (toen Cox & Partners). In het jaar 2001 heb ik mij zelfstandig gevestigd onder de naam Kona Belastingadviseurs.

Ik heb de Federatie Belasting Academie opleiding afgerond en mag ik mij Federatie Belastingadviseur (FB) noemen. Deze titel is gekoppeld aan de Register Belastingadviseurs organisatie (www.rb.nl), een organisatie met een eigen tuchtrecht en een permanente educatie verplichting om de kwaliteit van de werkzaamheden van haar leden te waarborgen.

Ik woon samen met Karijn en onze dochter Maartje. In mijn vrije tijd mag ik graag op het water actief zijn op de windsurfplank en met onze zeilboot. Al sinds mijn jonge jaren heb ik wat met water en ook beroepsmatig heeft dat tot activiteiten geleid.

Naast mijn praktijk heb ik t/m 2009 een evenementenbureau gerund dat evenementen organiseerde met sporten als windsurfen, wakeboarden, kiteboarden, etc. Een typisch voorbeeld van een uit de hand gelopen hobby die werk werd. Dit bureau organiseerde zelf ontwikkelde evenementen, maar werkte ook in opdracht voor diverse merken. Op dit moment ben ik alleen nog hobbymatig actief in de sport. Wel gebleven is het op freelance basis schrijven van artikelen voor www.surfmagazine.nl.