Banner
Banner

Werk

KONA Belastingadviseurs begeleidt en adviseert op fiscaal en administratief terrein. Tot onze werkzaamheden behoren onder meer: 

Bedrijfsadministratie
Wij verzorgen de administratie van uw onderneming en in het verlengde daarvan natuurlijk ook de aangiften omzetbelasting en de salarisadministratie.

Voor de salarisverwerking werken wij samen met www.ebportaal.nl. Hun kosten worden zonder opslag doorberekend. Voor diverse klanten werken wij met de online boekhoudservice van www.asperion.nl.

Jaarrekeningen
Wij stellen de jaarrekening en deponeringsstukken van uw onderneming op vanuit de door u of ons gevoerde administratie. Ook kunnen wij u assisteren bij het opstellen van begrotingen en andere managementinformatie.

Opstellen aangiften 
Het opstellen van uw aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting is meer dan alleen het invullen van een formulier. Als bij het opstellen van de aangiften kansen of risico’s naar voren komen zullen wij u daar uiteraard over informeren.

Advisering en overige werkzaamheden
Het fiscale terrein is breed. Bij belangrijke zaken als de keuze van de juiste ondernemingsvorm, bedrijfsopvolging, bedrijfsovername, reorganisaties en successieplanning spelen fiscale aspecten een belangrijke rol. Maar ook meer aangiftegerelateerde zaken als giften, zorgkosten en andere aftrekposten roepen soms vragen op. Wij begeleiden en adviseren u bij het maken van de juiste keuzes. Natuurlijk hebben wij hierbij altijd oog voor eventuele juridische, maar zeker ook persoonlijke aspecten.

Soms gaan werkzaamheden verder dan het fiscale. Denk aan het afwikkelen van een nalatenschap, beheerwerkzaamheden of

Samenwerking

Het fiscale en administratieve werkterrein is veelomvattend, wat soms ook betekent dat niet alle deskundigheid of routine in huis is. Waar nodig schakelen wij specialisten in. Denk hierbij aan advocaten, notarissen, verzekeringsadviseurs, pensioenspecialisten, financieel planners, maar ook aan fiscale specialisten en salarisverwerking. Wij hebben mensen om ons heen verzameld waar wij goede ervaringen mee hebben en die wij met gerust hart kunnen inschakelen als hun deskundigheid gewenst is.